ANUNT IMPORTANT!

Am mutat majoritatea postarilor de pe blog pe platforma wordpress pentru o vizualizare mai practica!
VA ASTEPTAM PENTRU NOI POSTARI, CURSURI AICI: NOUL BLOG

vineri, 28 ianuarie 2011

TOT PENTRU NOROCOSII DIN CAPITALA

Am primit un e-mail !
Tot pentru cei din Bucuresti...daca sunteti interesati: APLICATI PENTRU ACEST JOB!
Buna ziua, Cautam pentru clientul nostru "Asistent consilier proprietate industriala" - Bucuresti Descrierea postului: - Asigura interfata cu OSIM, Instante, Executori judecatoresti, Autoritati si Institutii publice; (completeaza cereri, achita taxe, ridica documente, certificate, titluri, incheieri judecatoresti, copii legalizate, etc.) - alte responsabilitati. Cerinte: - Student/studenta Drept (anii de studii I, II sau III) avand cunostinte juridice medii; - integritate morala si profesionala - excelenta cunoastere a Limbii Romane; exprimare coerenta si corecta, atat verbal, cat si in scris - dorinta de invatare si perfectionare capacitatea de a gandi, actiona, evolua independent si responsabil; - disponibilitate program prelungit - mobilitate; - stapanirea biroticii, a programelor de calculator (MS Office); Oferta (bonusuri, beneficii): Se discuta la interviu. Salariul va fi in functie de volumul de munca depus si calitate. Acest post este oferit studentilor si nu absolventilor de facultate. Pentru mai multe informatii despre angajator vizitati: www.nomenius.ro (inregistrare marci, monitorizare marci, consultanta proprietate industriala) Asteptam cv-urile dumneavoastra la adresa de email: consilier@promerit.ro (subiect email: asistent proprietate intelectuala). Va multumim Echipa Promerit HR

Cum sa faci sa nu stii ca ninge...

…sau cum sa treaca ziua pe langa tine asa cum trec suturile lui Tanase pe langa poarta !

Se iau una bucata internet wireless, una bucata laptop, multa curiozitate, o sticla de CAPPY NECTAR de piersici, o punga de BAKE ROLLS cu sare si o privire fixa.

Se continua cu miscari mecanice: cand amandoua mainile pe taste, cand mana dreapta in punga de Bake Rolls, cand mana stanga pe sticla de suc. Privirea ramane fixa la ce ai de facut pe internet, fara sa incerci (nici macar cu coada ochiului – daca ochii tai au coada - ) sa te uiti pe fereastra. Chiar daca crezi ca ai petrecut destul timp pe internet si ar fi timpul sa mai scoti capul din barlog – schimba rapid gandul si mai da un click pe facebook. Sigur vei gasi acolo un prieten (nu conteaza de e fata sau baiat) care ba s-a casatorit, ba s-a despartit, ba e vaduv sau e intr-o relatie complicata si are nevoie de suportul tau…virtual.

S-a facut seara. A fost o zi normala astazi, o zi in care ai ratat ocazia unica de a vedea cum ninge si cum cei de la salubrizare curata zapada din statiile de autobuz.

CUM SA-MI FOLOSESC MP3/MP4 - ul IN SESIUNE

Invatatul, mai ales in perioada sesiunii, este o prioritate pentru multi studenti. Desi mari doctori in psihologie, persoane reputate in domeniul lor, oameni publici si bunicile noastre afirma ca sistemul de invatamant postrevolutionar „scoate prosti pe banda rulanta”, sunt multi studenti care au performante deosebite si care incearca sa „isi croiasca un drum in viata” prin invatat si multa curiozitate.

„A invata” este o notiune diferita in conceptia fiecaruia dintre noi. De aceea, voi expune punctul meu de vedere cu privire la acest subiect: Tu cum inveti?

Eu nu invat. Eu citesc, subliniez, scriu pe marginile paginii, caut o parere despre subiect pe internet, recitesc, mai subliniez o propozitie, mai scriu o clasificare pe marginea paginii si tot asa.

Desigur, invatatul difera, in functie de profilul si materiile pe care le ai de studiat. Asta e stilul meu : citesc, recitesc, subliniez, schitez si trec mai departe.

Insa, exista o metoda interesanta pe care am incercat-o zilele trecute : cauti un mp3, mp4, sau o scula cu care poti inregistra, apesi butonul PLAY si incepi sa citesti un curs pe care nu-l intelegi. Dupa aceea, mergi in folderul unde s-a salvat, apesi butonul RENAME, schimb denumirea initiala a inregistrarii in denumirea cursului si te miri. Bagi castile in urechi, esti atent sa fie casca pe care scrie L in urechea stanga si casca pe care scrie R in urechea dreapta (daca nu scrie nimic pe ele, iti propun sa iti cumperi altele cu scris ca sa nu fii in dilema tot timpul…) si apesi iarasi PLAY sa-ti redea scula ce ai inregistrat. Iti bagi mainile in buzunar si mergi in statie ca la fara cinci vine autobuzul.

Asta este numita de savantii in domeniu: metoda de invatare auditiva.

Nu rata ocazia!!! Schimba-l pe Mozart cu iubitele tale cursuri inregistrate!!!

Metoda nu va esua (suntladrept.blogspot.com garanteaza pentru asta!!!) !!!

SUCCES!

CASTIGA BANI DIN CLICK !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...