ANUNT IMPORTANT!

Am mutat majoritatea postarilor de pe blog pe platforma wordpress pentru o vizualizare mai practica!
VA ASTEPTAM PENTRU NOI POSTARI, CURSURI AICI: NOUL BLOG

miercuri, 23 martie 2011

SPETE - DREPT CIVIL - REZOLUTIUNEA JUDICIARA

DREPT CIVIL, SEMINAR
Spete,22 martie, prof. Bularca, ora 18:55

SPETA 1
A i-a formulat lui B o comanda pentru realizarea unor matrite metalice la un pret ce urmeaza a fi stabilit de B dupa ce acesta va analiza proiectul pe care i l-a transmis. Ulterior, B i-a transmis prin fax lui A toate datele necesare incheierii contractului constand in pret, modalitate de plata, durata efectuarii lucrarii, transportul pieselor, etc. si i-a solicitat lui A sa-i transmita dovada achitarii unui avans de 30% din valoarea pieselor.
A a achitat avansul iar B a inceput executarea matritelor, insa acestea au fost finalizate cu mult peste durata de timp stabilita de parti. A, constatand ca B nu i-a livrat  matritele la termenul stabilit, a comandat si executat aceste matrite incheind un alt contract avand acelasi obiect, cu producatorul C.
A l-a actionat in judecata pe B solicitand rezolutiunea contractului incheiat si obligarea lui B la restituirea sumei de bani platita cu titlu de avans. B a formulat o cerere reconventionala impotriva lui A, solicitand obligarea lui A sa-i ridice matritele si obligarea la

CASTIGA BANI DIN CLICK !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...