ANUNT IMPORTANT!

Am mutat majoritatea postarilor de pe blog pe platforma wordpress pentru o vizualizare mai practica!
VA ASTEPTAM PENTRU NOI POSTARI, CURSURI AICI: NOUL BLOG

luni, 16 mai 2011

Despre „The Law Students' Association” din Brasov

Am inceput sa-mi ocup timpul cu o alta activitate care se numeste LSA Brasov. Impreuna cu alti studenti de la drept,     dau din timpul meu pentru a creea in Brasov o asociatie a studentilor de la drept. Este nedrept sa fii student la o facultate si sa nu ai o asociatie pentru tine, o asociatie care sa te reprezinte, o asociatie in care sa-ti faci  prietenii in cazul in care vii din alta zona, etc.
The Law Students’ Association (LSA)Brasov isi propune sa organizeze evenimente cu si pentru studentii de la drept. In acelasi timp, ne dorim sa fim o punte intre studentii de la drept din Brasov si mediul juridic al practicienilor din Brasov.
Credem ca peste 6 luni LSA Brasov va deveni membru al ELSA ROMANIA (The European Law Students’ Association – Romania), asociatia noastra incepand deja sa parcurga fazele premergatoare acestei etape.
Daca esti interesat de activitatea noastra, daca ai idei de evenimente, daca nu-ti doresti doar sa asisti la cursuri, atunci intra in grupul nostru de discutii de pe yahoo sau cauta-ne pe Facebook.

Niciun comentariu:

CASTIGA BANI DIN CLICK !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...